DESPRE NOI

Asociația pentru Dezvoltare Durabilă și Bunăstare Socială este o companie ce își va desfășura activitatea în baza principiilor libertății de asociere, legalității, publicității și transparenții. Aceasta are ca scop dezvoltarea obiectivelelor naționale de design și arhitectură ca potențial turistic.

Misiunea Asociației va fi susținerea materială, morală, socială și educațională, precum și contribuirea la dezvoltarea culturii designului autohton prin implementarea unor politici de susținere a specialiștilor, producătorilor și instituțiilor locale aferente acestui domeniu.

Strategia Asociației este de a acorda, în conformitate cu cerințele legislației, asistență consultativă, analiză, evaluare, monitorizare în toate sectoarele și sferele social-culturale.

Scopul Asociației

Protejarea drepturilor civile, culturale și personale, precum și a libertăților omului prin acordarea sprijinului social-moral

Promovarea și apărarea drepturilor și libertăților omului

Acordarea de asistență persoanelor social-vulnerabile

Elaborarea liniei fierbinți pentru susținerea psihologică 24/24 atît telefonică, cît și mobilă

Elaborarea, implementarea/realizarea, evaluarea și monitorizarea diferitelor proiecte la nivel local/national în scopul dezvoltării potențialului social-economic și uman al Republicii Moldova și în scopul atingerii obiectivelor Asociației